Eurofacts Oy

Eurofacts on yhteiskunnallinen asiantuntijayritys – ennakoinnin, vaikuttamisen ja viestinnän asiantunteva kumppani. Fasilitoimme vaikuttavaa vuoropuhelu, vaikuttavaa vuorovaikutusta ja vaikuttavaa yhteistyötä. Autamme suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja muita organisaatioita tekemään kestäviä päätöksiä ja saavuttamaan tavoitteensa.

Luomme vaikuttavuutta. Lisäämme ymmärrystä. Vahvistamme toimeksiantajamme kilpailukykyä. Työkalujamme ovat vaikuttamisen, viestinnän ja liikkeenjohdon konsultoinnin palvelut. Kaikki työmme perustuu perusteellisille taustaselvityksille ja analyyttiselle arvioinnille.

Olemme luotettava ja kokenut kumppani, joka toimii aina vastuullisesti. Asiakkaitamme ovat pörssilistatut sekä keskisuuret yritykset, järjestöt sekä julkisen sektorin toimijat.

Eurofacts on vuonna 1989 perustettu yksityinen suomalainen yritys, joka toimii kansainvälisessä FleishmanHillard-viestintä- ja vaikuttamistoimistojen verkostossa. Eurofacts jakaa FleishmanHillardin vision olla maailman tasa-arvoisin ja inklusiivisin viestintätoimistoverkosto maailmassa.

FleishmanHillard

Eurofacts on itsenäisenä yrityksenä osana maailmanlaajuista FleishmanHillard -yhteisöä. FlieshmanHillard on yksi maailman arvostetuimpia ja suurimpia viestinnän, markkinoinnin ja yhteiskuntasuhteiden yrityksiä. Verkosto kattaa yli 30 maata ja siihen kuuluu yli 130 toimistoa. Eurofactsin kanssa pystyt luomaan vaikuttavuutta Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa tai Afrikassa aina Brysselistä Dubaihin tai Washingtonista Lontooseen.