Norwegian

Norwegianin viestintätarpeet ovat vaihdelleet Suomessa vuosien varrella. Eurofacts on palvellut Norwegiania joustavasti ja kustannustehokkaasti eri aikoina. Palvelu on vaihdellut täyden palvelun ulkoistetusta viestintäkumppanuudesta, nimetystä tiimistä ja spokespersonista enemmän projektikohtaisiin palveluihin Norwegianin tarpeiden mukaan. Kaikissa tilanteissa Eurofacts on toiminut Norwegianin viestinnän tavoitteiden mukaisesti ja auttanut yhtiötä kestävien media- ja sidosryhmäsuhteiden ylläpitämisessä.

Ulkoistettu viestintä palveluna

Eurofacts vastasi Norwegianin viestinnästä Suomessa vuosina 2014–20. Palveluun kuului päivittäisviestinnän ja mediasuhteiden lisäksi muun muassa kriisiviestintä ja nimetty spokesperson-palvelu.

Viestinnän lokalisointi

Toteutimme Norwegianin viestintää Suomessa osana kansainvälistä viestintäorganisaatiota Suomen markkinoiden tarpeet ja kiinnostus huomioiden.

Viestintä- ja mediatapahtumat

Eurofacts järjesti useita media- ja viestintätapahtumia Norwegianille Suomessa, kuten tiedotustilaisuudet, kahdenväliset mediatapaamiset, mediahaastattelut ja mediamatkat.

"Eurofacts tarjosi Norwegianille joustavan ja asiantuntevan viestinnän palvelun kaikissa tilanteissa."

Andreas Hjørnholm

Director of Communications and Public Affairs, Nordics Norwegian

Contact us

Let's succeed together

Eurofacts supports you in both big and small changes.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Contact us