Eurooppa-Foorumi

Suomesta on puuttunut alusta kansalaisten, päättäjien sekä yhteiskunnan eri toimijoiden yhteiselle EU-keskustelulle. Eurooppa-foorumi vastaa tähän tarpeeseen, kun on synnytetty kohtaamispaikka keskustella Suomen ja EU:n tulevaisuudesta. Eurooppa-foorumi Turussa on tarvinnut tukea foorumin tapahtumasuunnittelussa ja -tuotannossa, konseptoinnissa, sidosryhmäsuhteissa sekä strategisessa viestinnässä.

Eurofacts tarjosi taustatuen foorumin suunnittelulle. Kun konsepti oli valmis, tarjosimme sidosryhmäsuhteiden, strategisen viestinnän ja tapahtumatuotannon tukipalveluja.

Strateginen viestintä

Eurofacts avusti foorumia strategisessa viestinnässä mm. identifioimalla ajankohtaisia ja kiinnostavia teemoja, avustamalla asiakasta tapahtuman ydinviestien muotoilussa sekä identifioimalla tapahtuman onnistumisen kannalta viestinnän kriittiset yleisöt.

Sidosryhmäsuhteet

Eurofacts on avustanut foorumia tapahtuman sidosryhmäsuhteissa päättäjien, julkishallinnon, elinkeinoelämän ja yritysten suuntaan.

Sidosryhmätilaisuudet

Eurofacts suunnitteli ja järjesti sidosryhmätilaisuuksia Eurooppa-foorumin yhteydessä, foorumin virallisen ohjelman ulkopuolella.

Podcastit

Eurofacts tuotti Eurooppa-foorumiin “Tunnin junassa” -podcasteja, jotka toimivat johdatteluna itse tapahtumaan.

On syntynyt kasvava, kehittyvä, kansainvälistyvä ja kiinnostusta herättävä hybriditapahtuma, joka on vakiinnuttanut asemansa yhteiskunnallisten tapahtumien joukossa Suomessa. Foorumin osallistujamäärä on kasvanut joka vuosi tapahtuman järjestämisestä lähtien.

Contact us

Let's succeed together

Eurofacts supports you in both big and small changes.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Contact us