Viestintä & PR

Viestintä on parhaimmillaan, kun se on tavoitteellista, aloitteellista ja ennakoivaa. Tarjoamme viestinnän ratkaisuja strategisesta konsultoinnista viestinnän suunnitteluun ja kokonaisvaltaiseen käytännön toteutukseen.

Fasilitoimme asiakkaidemme viestinnän tavoittamaan kohdeyleisöt erottuvasti, oikea-aikaisesti ja ymmärrettävästi. Viestintäpalvelujemme vaikuttavuutta lisää vahva yhteiskunnallinen osaamisemme yhdistettynä liiketoimintaymmärrykseen. Asiakkaammekäyvät kanssamme tuloksellista vuoropuhelua ja luovat luottamuksellisia suhteita keskeisten sidosryhmiensä kanssa.

FleishmanHillard-verkoston kautta voimme rakentaa yhdessä menestyksellisiä viestintäkonsepteja eri markkinoille kaikkialla maailmassa.

Mediamonitorointi

Tunnistamme ja arvioimme asiakasorganisaatioomme liittyvän julkisen keskustelun asenteet, riskit ja mahdollisuudet sekä keskeiset toimijat. Säännöllisten mediakatsausraporttien lisäksi mediamonitorointimme sisältää tarvittaessa merkittävimpien uutisten syvemmän analyysin, joka toimii viestinnän, sidosryhmätyön ja mahdollisen vaikuttamisen ja sen ennakoinnin jatkuvana tukena.

Viestintästrategiat ja viestinnän suunnittelu

Viestintästretegiat luodaan yhdessä. Suunnittelu alkaa tarpeiden ja nykytilanteen arvionnista. Käymme yhdessä läpi haasteita ja kehitämme viestinnän toimintatapoja. Tunnistamme asiakkaammeyhteiskunnallisen ja kaupallisen aseman ja tarpeet sekä viestinnän, median ja yhteiskunnallisen keskustelun trendit. Luomme strategian, joka puhuttelee oikeita sidosryhmiä ja auttaa asiakkastamme erottautumaan edukseen.

Mediasuhteet

Yhdistämme laajan mediaosaamisen ja asiakkaamme tavoitteet vaikuttaviksi ja tehokkaiksi viesteiksi. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme takaa rakentavan vuoropuhelun tiedotusvälineiden kanssa. Identifioimme vaikuuttavuuden kannalta oikeat mediat ja toimittajat. Laadimme ja ylläpidämme mediarekisteriä ja uutishuonetta. Toimimme asiakkaamme tiedottajana, tiedotteiden ja tiedotustilaisuuksien suunnittelijana ja järjestäjänä. Vastaamme mediastrategian suunnittelusta ja toteutuksesta.

Viestinnän tuki ja sisällöntuotanto

Olemme suomalaisten ja kansainvälisten organisaatioiden luotettu kumppani viestintäsisältöjen suunnittelussa ja toteuttamisessa. Tavoitamme eri kohderyhmät tehokkaasti tiedotteiden, uutiskirjeiden, sosiaalisen median, podcastien ja muiden valittujen kanavien avulla. Ammattimaisesti suunnitellut ja toteutetut luovat sisällöt huomioivat asiakkaamme tavoitteet ja kulloisenkin kohderyhmän tarpeet ja tavan vastaanottaa sisältöjä.

Sidosryhmäsuhteet

Fasilitoimme sidosryhmävuoropuhelua, kehitämme sidosryhmäsuhteita ja rakennamme kumppanuuksia.. Tunnistamme asiakasorganisaatiomme menestyksen kannalta keskeisimmät sidosryhmät. Määrittelemme asiakkaamme sidosryhmien luonteen, määrän ja kokoonpanon sekä asiakkaamme sanoman yhdessä asiakkaamme kanssa.

Viestintä- ja mediatapahtumat

Tapahtumat ovat osa kokonaisvaltaista viestintästrategiaa ja viestinnän toteutusta. Järjestämme avaimet käteen -periaatteella vaikuttavat workshopit, mediatilaisuudet, pressimatkat, kokoukset ja seminaarit livenä, etänä tai hybridinä.

Mediavalmennukset ja -koulutukset

Asiantuntijoidemme toteuttamat mediavalmennukset ja -koulutukset lisäävät organisaation kykyä hyödyntää viestintää kilpailukykytekijänä. Tunnistamme yhdessä viestintätarpeita, sisäisiä vahvuuksia ja valmiuksia sekä lisäämme ymmärrystä viestintärooleista. Tarjoamme koulutuksia niin yritysjohdolle kuin muulle henkilöstölle lukuisista eri aiheista kriisiviestinnästä SoMe-viestintään.

Sisäinen viestintä

Teemme yhdessä asiakkaamme kanssa yrityksen arvot, toimintatavat ja kulttuurin tunnetuksi henkilöstölle ja sidosryhmille. Motivoimme henkilöstön toimintaa asiakkaamme tavoitteiden mukaisesti sekä mahdollistamme vaikuttavan vuoropuhelun henkilöstön kanssa. Olemme mukana muutoksissa, uudistuksissa ja kriiseissä. Huolehdimme myös sijoittaja- ja työmarkkinaviestinnästä asiakkaamme tavoitteiden mukaisesti.

Kriisiviestintä

Kriisin sattuessa valmistautuminen on avainasemassa. Olemme kokenut kriisiviestinnän asiantuntija. Avullamme asiakasorganisaatiomme selviytyvätonnistuneesti haastavista tilanteista. Autamme ennakoivan media- ja kriisiviestintästrategian sekä kriisiviestintäsuunnitelman laatimisessa. Kriisin kohdatessa tuemme vahinkojen minimoimisessa ja toiminnan jatkuvuuden turvaamisessa.

Kanssamme käyt tuloksellista vuoropuhelua ja luot luottamuksellisia suhteita keskeisten sidosryhmien kanssa. FleishmanHillard-verkoston kautta voimme yhdessä rakentaa menestyksellisiä viestintäkonsepteja eri markkinoille kaikkialla maailmassa.

Contact us

Let's succeed together

Eurofacts supports you in both big and small changes.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Contact us