Vaikuttaminen ja edunvalvonta

Vaikuttaminen on pitkäjänteistä strategista työtä. Meillä on vankka kokemus vaikuttavasta vuoropuhelusta ja kumppanuuksien rakentamisesta.

Lobbaus on olennainen osa toimivaa demokratiaa. Vastuullisen yrityksen tulisi vaikuttaa päätöksentekoon, jakaa tietoa ja auttaa päättäjiä tekemään kestäviä ja perusteltuja päätöksiä.

Eurofacts luo vaikuttavia viestejä ja yhteyksiä, jotka mahdollistavat onnistuneen edunvalvonnan.

Yhteiskunnallinen monitorointi

Yhteiskunnallisen toimintaympäristön monitorointi ja tiedonhankinta ovat osaamisemme ytimeessä. Olemme aina perillä asiakkaallemme merkittävistä toimintaympäristöön vaikuttavista tekijöistä. Monitoroinnin pääpaino on ennakoivassa yhteiskunnallisessa ja poliittisessa toimintaympäristön seurannassa kotimaiseen sekä EU-päätöksentekoon liittyvissä asioissa. Tuotamme luotettavaa, ajantasaista ja relevanttia informaatiota edunvalvonnan tueksi. Autamme kartoittamaan sidosryhmiä, poliittisia riskejä, muutosta ja yhteiskunnallista kilpailuympäristöä.

Vaikuttamisen suunnittelu ja strategiat

Eurofacts on tunnettu koalitioiden rakentaja ja olemme luoneet monia tuloksellisia vaikuttamisen konsepteja asiakkaillemme. Muodostamme yhdessä asiakkaamme kanssa näkemyksen siitä, mitä on tehtävä, sanottava, missä, milloin ja kenen kanssa. Rakennamme koalitioita, keskustelemme, kuuntelemme ja suunnittelemme. Arvioimme riskejä ja ylläpidämme suhteita päättäjiin. Meille edunvalvonnan on oltava vaikuttavaa ja vastuullista. Perustamme vaikuttamisen tarkistettuihin ja luotettaviin faktoihin sekä alan eettisiin standardeihin ja menettelytapoihin.

Vaikuttamisen tuki ja sisällöntuotanto

Luomme vaikuttavat viestit, aineistot ja valmennukset vaikuttamisen tueksi. Ammattimaiset ja asiakkaan tavoitteiden mukaiset viestit takaavat onnistuneen vaikuttamistyön. Kokemuksemme ansiosta kaikki aineistot ovat aina ajankohtaisia, oikea-aikaisia ja vaikuttavia.

Yhteiskunnalliset suhteet / Yhteiskunnalliset tapahtumat

Suunnittelemme ja toteutamme monenlaisia yhteiskunnallisia tapahtumia, tilaisuuksia ja tapaamisia, jotka pyrkivät luomaan uusia mahdollisuuksia, vähentämään poliittisia riskejä sekä lisäämään asiakkaamme tavoitteiden, viestien ja toimialan vaikuttavuutta päättäjien keskuudessa. Päättäjatapaamisilla vahvistamme asiakkaamme toimintaedellytyksiä ja luomme kauaskantoisia suhteita asiakkaamme ja yhteiskunnan eri toimijoiden välille.

Edunvalvonta

Vaikuttamisemme perustuu kestäviin argumentteihin, faktoihin, yhteiskunnalliseen tilannekuvaan sekä liiketoiminnalliseen ymmärrykseen. Palveluvalikoimassamme on muun muassa taustavaikuttaminen, edunvalvontavalmennus, suora edunvalvonta, edunvalvonnan auditointi ja edunvalvontapäällikkö-palvelu.

Contact us

Let's succeed together

Eurofacts supports you in both big and small changes.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Contact us