Strateginen neuvonanto

Olemme erikoistuneet liikkeenjohdon konsultointiin, investointeihin, omistusjärjestelyihin, yhteiskunnallisesti ja poliittisesti merkittäviin toimialoihin liittyviin viestintä ja vaikuttamisratkaisuihin sekä haastaviin muutostilanteisiin.

Strateginen neuvontapalvelumme auttaa erottamaan olennaisen epäolennaisesta ja vaikuttamaan organisaation kannalta keskeisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Eurofactsin kokeneet ammattilaiset analysoivat yhteiskuntavaikuttamiseen tai viestintään liittyvän tilanteen ja tarjoavat ulkopuolisen näkemyksen päätöksenteon tueksi tai auttavat organisaatiota viestimään tavoitteiden mukaisesti kulloisillekin kohderyhmille.

Strateginen konsultointi

Tarjoamme yritysjohdon päätöksentekoa tukevia strategisen konsultoinnin palveluita, joilla vahvistamme asiakkaidemme ennakoivaa toimintatapaa ja autamme luomaan edellytyksiä asiakasorganisaatioillemme asetettujentavoitteiden saavuttamiseksi tai strategian jalkauttamiseksi. Toimintamme perustuu syvälliseen ymmärrykseen asiakkaidemme tarpeista ja toimialasta. Autamme tunnistamaan mahdollisuuksia, hillitsemään riskien realisoitumista sekä luomaan kestäviä kilpailuetuja. Neuvonanto voi kattaa erilaisia ​​alueita, kuten edunvalvontastrategian tai -suunnitelman kehittämistä, yritysjärjestelyihin liittyvää viestintää tai vaikuttamista, muutosohjelmia tai kriiseissä toimimista.

Investoinnit

Investointeihin liittyy usein poliittisia ja sääntelyllisiä riskejä. Eurofacts auttaa asiakkaitaan ymmärtämään ja hallitsemaan näitä riskejä, jotta asiakkaamme voivat tehdä varmuudella perusteltuja investointipäätöksiä. Asiakkaamme saavat käyttöönsä pitkän kokemuksemme eri alojen liiketoiminnasta, yhteiskunnallisen ymmärryksemme sekä viestinnällisen ja vaikuttamisen osaamisemme. Autamme saavuttamaan kilpailuetua ja välttämään mahdolliset riskit.

Omistusjärjestelyt

Omistusjärjestelyihin, omistus- tai hallintorakenteen muutoksiin ja yrityskauppoihin, sisältyy usein merkittävää epävarmuutta ja riskejä. Oikein suunniteluilla ja toteutetuilla viestinnällä ja vaikuttamisella voidaan estää epävarmuus- ja riskitekijöiden realisoituminen liiketoiminnane, osakkeenomistajien ja eri sidosryhmien näkökulmasta. Tarjoamme räätälöityjä palveluita omistusjärjestelyjen helpottamiseksi ja sujuvoittamiseksi. Autamme tunnistamaan tärkeimmät sidosryhmät ja riskit sekä kehittämään strategian, joka minimoi nämä riskit ja lisää järjestelyn onnistumisen todennäköisyyttä.

Projektinjohto

Autamme asiakasprojektin suunnittelussa ja menestyksekkäässä läpiviennissä sen kaikissa vaiheissa. Projektijohtajamme toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja varmistaa, että projekti tai ohjelma edistyy suunnitellusti. Projektinjohto on hyödyllinen vaihtoehto silloin, kun omassa organisaatiossa ei ole tarvittavaa osaamista, resursseja tai aikaa projektin johtamiseen tai silloin, kun halutaan varmistaa projektin toteutuminen ammattitaitoisen ja kokeneen kumppanin johdolla.

Skenaariot

Meillä on pitkä kokemus skenaario- ja visiotyöstä. Tarkastelemme yhdessä asiakkaamme kanssa erilaisia tulevaisuuden mahdollisuuksia, trendejä ja tapahtumia, ja kehitämme suunnitelmia näihin varautumiseksi. Työprosessi kehittää asiakasorganisaatiomme avainhenkilöiden osaamista ja kykyä arvioida yhteiskunnallis-taloudellista kehitystä sekä tapoja hoitaa suhteita sidosryhmiin. Vaihtoehtoisten tulevaisuuksien kehittäminen ja niistä johdettujen kehityspolkujen arviointi auttaa asiakkaitamme luomaan parempia strategioita, tekemään parempia päätöksiä ja kehittämään riskienhallintaansa.

Contact us

Let's succeed together

Eurofacts supports you in both big and small changes.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Contact us