Analyysit ja selvitykset

Data ja se tutkimus sekä analyysi ovat toimintamme keskiössä. Rakennamme kuvaa nykyhetkestä sekä tulevaisuudesta faktojen avulla. Hyödynnämme yhä enenevässä määrin myös tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia.

Viestinnän analyysit

Analysoimme asiakkaamme viestinnällisen aseman media-, SoMe-, viesti- ja brändianalyysejä käyttäen. Annamme kuvan organisaation tosiasiallisesta asemasta markkinoilla. Analyysiä hyödyntäen voimme rakentaa yhdessä tehokkaat ja dataan perustuvat strategiat ja toimintasuunnitelmat.

Yhteiskunnalliset analyysit

Tuotamme ajankohtaisia sekä räätälöityjä selvityksiä ja toimialakatsauksia, sidosryhmä- ja toimintaympäristöanalyysejä sekä poliittisia- ja päätösanalyyseja. Analyysien avulla asiakkaamme ymmärtää paremmin oman asemansasuhteessa yhteiskuntaan ja pystyy kehittämään yhteiskunnallista vaikuttavuuttaan tehokkaasti ja kilpailykykyisesti.

Contact us

Let's succeed together

Eurofacts supports you in both big and small changes.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Contact us